Birpasaannesi23 İyi akşamlar. Çocugunu Hüseyin çeşme de sünnet ettirenler acaba ne kadar süre agrısı oldu 5 aylık çocugun bugün ilk günümüz
KayraninAnnesii Birpasaannesi23 7 aylık şuan oğlum 2. Gün bugün :( ağlıyor ara ara sanırım sızlama oluyor bugün sargısı açılacak ne zaman biter acaba bu acı falan
Gllshdmr_23 Merhaba hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz nasıl durumu bende bu hafta bu doktorda yapmayı düşünüyorum da biraz bilgi verir misiniz
Birpasaannesi23 Gllshdmr_23 canım valla iyi çok şükür ilk çişde çok agladı. Sonrası iyi geçti şükür bdie krem sürerken aglıyor biraz ama bekledgmden çok çok iyi
Birpasaannesi23 KayraninAnnesii çiş yaptıkça agrısı olur bizde sargı bezi sarılmadı canım ama bak bezi açmadan iyice kremle yumuşasın yapışmış olursa canı acır siz nerde yaptırdınız
KayraninAnnesii Birpasaannesi23 bebeğinizin kanaması oldu mu hiç acaba şimdi bebeğim ağlayarak uyandı altını açtım kan gördüm 5,6 damla falan endişelendik 3. Günümüz
MuberraS-06 KayraninAnnesii çok fazla kan gelmediği sürece sıkıntı olmuyor bir kaç kere gelebilir bizde öyle olmuştu ☺️