_papatya- Hamileyken ilk neye aşerdiniz sevgili anneler sanırım en masum benimki peynirli makarna aşermiştim🤣🤣 sanki yanımda pişiyordu kokusu buram buramdı sonra bi güzel yapıp yemiştim🙈
Umm_abdullah zeynepduham yaaa bende de öyle halen eşim diyor ki içim de kaldı bende bişeyler isteyecektin bende market market manav manav gezecektim sana bulup getirecektim diye 😂😂
cydcvk zeynepduham hiç ama hiç birşeye. Zaten aşermenin bilimsel bir açıklaması yok. Türklere özgü bişey uydurmasyon
yokdahaneler 1234___ balığın her türlüsüne nefret eden eve asla sokmayan ben de 1 kilo hamsi yemiştim aserip shshsbsb
ReisinKizi 1234___ aynısını yazacaktım. Öğrenmeden 1 hafta önce gece hamsi yemeye gitmiştik çünkü canım acayip istiyordu.
glsma06 _papatya- ruyamda siyah uzum yiyordum uyandigimda tadi damagimda kalmosti ayni gun eim almisti bir de can erigi bir de baklava baska da asermedim 9 ay boyunca
Deletedmom636262 _papatya- ciddiyim😂hahaha kilimciye girmek istedim eşim sanıyor kilim bakacam 😂kokladım sarıldım bitanede ısırdım hahah adamlar şokta
denizoykumm _papatya- ocak ayında erik😁 hamileler için Bi manav vardı ordan sipariş etmişti görümcem. Gelene kadar ağlamıştım🤭