Sedas26 Hanımlar işe başlamayı düşünüyorum 5 aylık ikizlerim 3 saat süt iznim var yani 8.30- 14.30 çalışma saatleri olacak eskişehirde yaşıyorum. Bakıcı ücretleri nasıl var mı çalışan bu şekilde yardımcı olurmusunuz
Cakilkum Sedas26 İstanbul Ankara İzmir dışında diğer küçük şehirlerde genelde 2000 2500 arası diyebiliyorum Ama tabi temizlik yemek ekstradan cumartesi onlar farklı oluyor
Woody Sedas26 tek çocuk icin 2300 veriyorum. Gördüğüm ilanlar ikizler icin iki kisi arandığı şeklindeydi veya anneanne/babaane e birlikte bakacak yazıyordu
prensinveannesininguncesi Sedas26 sabah 8 öğlen 15 arası bakıyor yemeğini ben yapıyorum sadece çocuğuma yemek yedirdiği tabakları toplar bi de oğlumun odasına süpürge açar 1800 ödüyorum
Sedas26 Woody evet ikizler için tek kişi çok zor olur fikir istiyorum aslında çalışma saatlerim iyi olduğu için çalışmayı düşünüyorum tek çocuk tam gün mü sizin bir de hangi şehir
Woody Sedas26 evet tam gun Konya Sahibinden sitesindeki ilanlara bakıp sehrinizdeki fiyatlar hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz