Yagmurtekin Eşim almıştı, fazla su vermemek gerekiyormuş bilmiyorduum. Boynu büküldü garibimin, çürüdü gibi ama üstü sağlam filizleriinden başka saksıya diknce çıkıyormuş yine ama beceremiyorum ben. Bilen biri yazabilir mi
a010101 Yagmurtekin ışık sever genelde öyle yere koyun sağlam olan kısmı suya koy kök verir sonra toprağa ek 2 günde 1 az az sula tutar o canım benimde geçen sene baya uzadıydı izinde ölmüş gözüm gibi bakardım
ant331 Yagmurtekin boceklenmede yapar fazla su vermek. İnşallah ölmez benim canım çok sıkılıyor düğünümde bir sürü canlı çiçek gelmişti 3 4 taneye bakamadım kurudu geri kurtarmak için çok uğraştım. Ağladım hatta unutmuyorum. yerini sevmesi gerek birde. Bence bir kaç gün bekle kendini toplar
Yagmurtekin a010101 şu sağlam olan yerini alıp toprağa ekicem doğru anladım dimi. İnternette filiz falan yazıyordu pek bilgim yok bu konularda, filiz de yok gibi
a010101 Yagmurtekin öyle çürüyebilir yazmıştım ama orasını görmedn galiba saplı kısmını suya koy bir çay bardağına Bi kaç güne kök verir sonra toprağa ek ben öyle çoğaltıp arkadaşlarıma verdim hep