LeMabelle Sezaryen sonrası bağırsak Problemi yaşayan varmı ? İshal gibiyimde değil gibiyimde 🤦🏽♀️ 17 gün oldu geçmedi
Pembecik LeMabelle Hayatımda kabız olmamıştım. Sezeryan sonra 5 buçuk aydır sorun yaşıyorum. Sordum 8-9 ayda düzene giriyomuş
LeMabelle Pembecik bende şuan böyle olunca korktum bir sorunmu oldu ki diye … yaaa o kadar uzunmu sürüyormuş 🤦🏽♀️
Deletedmom65802 Pembecik merhaba probleminize bi çare bulabildiniz mi acaba ben sezaryen olalı bi yıl oldu hala problemim düzelmedi 🥹
Pembecik LeMabelle Doktorun dediği o. Kolay bi ameliuat değil sezeryan dedi :) ya bnm birde 40 gün dikiş yerlerim yandı resmen, sonra oda geçti
karabiberimm Deletedmom65802 benim de 2 yıl oldu doğum yapalı hala kabızım diyebilirim çok zorlanıyorum 😞 neyden acaba
Deletedmom65802 karabiberimm ameliyat sırasında bağıraaklarla alakalı bi durum oluyomuş sanırım ve hiçte geçmiyo . Ne yapıyorsam bi çare bulamıyorum 🥹
karabiberimm Deletedmom65802 benim de aynı herkes sezeryan oluyor tek bize mi böyle oldu anlamadım hafta da 2 kere zor çıkıyorum lavaboya
Deletedmom65802 karabiberimm bnde aynı sorunu yaşıyorum bi türlü çare bulamadım ne yesem ne içsem denemediği bişey kalmadı 🥹