giresun Bebegim bütün gün memede kalmak istedi ve hiç uyumadi neredeyse sanırım doymuyor 5dk emip uyuyor şuan sağım yapıyorum sütüm yeterlimi öğrenmek için 2 göğüsten ez az kaç ml gelmeli?
birtutamsac giresun emzirdikten sonra sağım yapıyosanız 10 ml bile gelse süt süttür kendinizi boşuna ml lere bakıp üzmeyin. Sağımla emmedeki süt oranı da aynı değildir
Yasemin08- giresun bebeğiniz kaç aylık 4 ay 10 günlük 2 yada 3 saatte bir sağıp yediriyorum bazen 90 bazen 120 çıkıyor ama genelde 120 ile doyuyor
birtutamsac giresun elektrikliyle mi sağım yaptınız. İyi mi kötü mü bilemeyeceğim ben 10 cc bile çıkaramazdm ama pes etmedim meme mama şeklinde devam ediyoruz doğduğundan beri ☺️
giresun birtutamsac ewet elektrik ile yapıyorum sanki mama verince tuvaletini yapmada sıkıntı çekiyor gibi oyuzden şuan emzirmeye calisiyrom
birtutamsac giresun kilo alımı iyiyse mama vermeyin ama yetersizse doktor söyler başka mamalar deneyin aç kalmasın
Yasemin08- giresun her bebekte farklıdır ama bence yeterlidir. Kızım ilk 2 ay 60 bile çok nadir yiyordu ve kilo alımı gayet iyi. Bol bol su için su içtiğimde hemen arttığını görüyorum
Yasemin08- giresun hemen uykuya dalıyorlar zaten emerken doyuyordur merak etme. Daha küçücük zaten saat başı acıkıyorlar.