Arenbebek Cennet-Kokulum masallah oyleyse minik kuzuya🧿 wcye yeni gebeyken baslayin mide bulantiniz vs yoksa sonlara dogru agirlasinca cok zor geliyor tecrubeyle sabit😃 yada bebis dogduktan 1-2 ay sonra:)
Cennet-Kokulum Arenbebek Mide bulantım yok çok şükür doğumdan önce alıştırsam iyi olur. Bu arada teşekkür ederim 💞
Rubab_Mommy Cennet-KokulumHayirli olsun Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin in şe ALLAH🌸💕🤲
ikiPrensesAnnesi20 Cennet-Kokulum kızım 16 aylık küçük kızım da 1ay 5 günlük şuan gayet iyi gidiyor her işimi yapabiliyorum
Cennet-Kokulum ikiPrensesAnnesi20 İnşallah bende zorlanmam 🤲🏻🤲🏻 oğlum sakin bir bebek tabi arada inadı tutuyor o kadar da olacak 😇
Gizemlibirisi Maşallah hep pozitif düşün. İyi düşün ki başına iyi şeyler gelsin. Darısı bana inşallah lütfen amin diyenler begensin. Shshshd
nur-nr_123 Cennet-Kokulum hayırlı olsun cnm bnce ne erkwn ne geç 28 aylıksa bebek doğduğunda oğlunuz 37 aylık olacak 3 yaş aanırım çok ideal bnce bizde 2.5 yaşından sonra düşünüyoruz
Cennet-Kokulum nur-nr_123 Aynen 37 aylık olacak 3 yaşını geçmiş olacak yani Rabbim size de nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💜
ikiPrensesAnnesi20 Cennet-Kokulum benim kızım da öyle sakın şuan 2 yaş sendromuna girmiş sürekli agliyo bu aralar ins geçer