Semanur1elizan Merhaba güzel anneler kız kardeşim hamile 16 haftalık şuan bebeğimiz bugün kontrole gittiğin de kordon bağında üç damar olması gerekirken iki damar var demiş böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba yada bilgisi olanlar yazabilir mi
duyguluanne Semanur1elizan merhaba benim bebeğim de öyleydi sadece beslenmesinde belki sıkıntı olabilir dedi doktorum zayıf doğabilir düşük bir ihtimal demişti bende beslenmeme dikkat ettim fazla dikkat etmişim 4.000 kilo doğdu Allah’a şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı siz de içinizi ferah tutun sıkıntı edilecek bir durum değil Allah’ın izniyle bende zamanında burada araştırmıştım arkadaşlar da moral vermişlerdi çok şükür sağlıklı doğdu bebeğim siz de sağlıkla kucağınıza alın 🙏
Semanur1elizan duyguluanne Allah razı olsun rabbim hayırlı sını nasip etsin kız kardeşim için en hayırlısı olsun
Semanur1elizan duyguluanne nasıl beslendiniz öğrenebilir miyim acaba bizde dikkat edelim gerçi kardeşim normalde çok zayıf fazla yemez ama bebek için dikkat edeceğini düşünüyorum
duyguluanne Semanur1elizan protein ağırlıklı beslendim kaşar muz ceviz badem yumurta bunları düzenli yedim sıkıntı olmadı çok şükür