Fatiss Selam kızlar bebeğim 4 aylık oldu bugün kontrole götürdüm dr bıngıldağı erken kapanıyor takip edelim her ay dedi ama gelişimi iyi baş çevreside 41 buçuk lütfen bilen barsa cevap versın bu kötü bişey mi başına gelen varmı
Ayse12-- Fatiss Bizimki de öyleydi. Doktor baş çevresi her ay düzenli büyürse bir skntı olmaz demişti. Şuan 8 aylığız bi sorun yok.
Selin1234 Fatiss d vitamini kes canım o hızlandırıyor benin ilk çocuğum da yaşamıştım d vitaminini bırakınca yavaslamisti
Ayse12-- Fatiss bende başlarda çok düşünmüştüm. Hatta 1 aylıkken açıklık az deyip doktora yönlendirmişlerdi. Ama doktor önemli olan açıklık az çok fark etmez demişti. Zaten 4.aydan sonra kapanmaya başlarsa bir sıkıntı olmuyormuş. Üzülmeyin
Ayse12-- annediyebiri şuan 8 aylık ben baktığım da yumuşaklık falan gelmiyor. Kapandığını düşünüyorum. Herhangi birşey söylemedi 2 doktora gittim bu yüzden ama baş cevresi her ay düzenli büyürse bir sıkıntı olmaz dedi. 4 aya kadar önemli olan açıklık az yada çok olması sorun değil demişti. 4 aydan sonra da kapanmaya başlayabilir diyip demir damlasını da 5 aylıkken kullandırtmaya başladı. Ve 3 damla fazlasını vermemi istemedi halâ da 3 damla veriyorum.
annediyebiri Ayse12-- d vitamini kullanıyor musunuz bana kemikleşmeyi artırır verme dedi başka bir doktor ben yinede iki güne bir veriyorum Beyin cerrahına götürdünüz mü yoksa çocuk doktoru mu baktı
Ayse12-- annediyebiri veriyorum 3 damlayı geçmedim hiç ama. Doktor 5 aylıkken başla dedi ama başlamadım 6 aylıkken vermeye başladım devamlı da vermiyorum hafta 2 yada 3 kere falan . Çocuk doktoruna gittim. Şuan aylık ölçümler hep değerler arasında çıkıyor o yüzden beyin cerrahına falan yönlendirmedi.