Glsm27 merhaba benim kızım sol kalçası çıkık olduğu için 40 gün önce ameliyat edilip alçıya girdi 5 aylıktı o zaman. narkoz aldı üstüne antibiyotik kullandı bağırsakları mahvoldu. tüm düzeni şaştı morali bozuldu küçücük çocuğun. inanın poposu ve kuşu açık desem açık bile değil saat başı bez değiştiriyorum alçının ıslanmaması gerektiği için çünkü alçı değişmek için tekrar narkoz alması gerekecek. ay yan mı tuttum sırtına çiş mi gitti vs. düşünerek günler geçiyor. sol ayağı şişti belki iki hafta olmuştur doktor baktı yolladı, yavrumun bacağı ağrıyor mu bir yeri mi sıkıştı diye kafa parçalıyorum. bezlemesi sıkıntı banyo yok sırt üstü yatma bile yok. pavlik bandajın canını seveyim o olaydı çok daha iyi durumda olacaktık en azından kızımın cildi açık olacaktı, bi su görecekti. narkoz alması gerekmeyecekti. ben bu şekilde her gün şükrediyorum ki yine de erken fark ettik de alçıdan çıktıktan sonra topallamayacak yürüyüp koşacak. kabullenmek ve bittiği günün hayaliyle motive olmak en iyisi. üzülmemek elde değil evet ama bebeğim için mutlu olmak zorundayım. siz de böyle düşünün olur mu?