Bozzzzy Kızlar oğlum 8 de uyanıyor öğlen uykusu yapmıyor bende 8 buçuk 8 gibi yatırıyorum daha erken mi yatırmalıyım 8 gibi?
merve5561 Bozzzzy kızım 3.5 yaşında 8.5 ta uyuyor öğlen uyumuyor 1 senedir sabah da 7.5-8 gibi kalkıyor
Eslemssmom Bozzzzy 2.5 yaşındayız sabah 8 de uyanıyor kızım oglen 2 gibi uyuyor saat gece de saat 22.00 gibi uyuyor
Mayaliipogacamm Bozzzzy iyi bence uyuduğu saat.biz öğle uykusu yapıyoruz hala.o yüzden 11i buluyo uyumasi
momyshark1 Bozzzzy 29 aylık oğlum akşam 9 sabah 8.5 9 arası uyur uyanır. Öğlen uykusu yapmıyoruz yapınca gece sapıtıyo🙈
ZeynepAtlas Bizde 28 aylığız öğle uykusunu bıraktı kendiliğinden arada çok erken kalktığı oluyor ama yine de uyumayacağım diye direniyor 🤷♀️ Bizde 8-8 buçuk arası uyuyoruz bence ideal. Ogle uykusu varken gece 11 buluyordu
zeynepolurmu Bozzzzy Ay yorumları okudum çocuklarınızın ne güzel düzeni var 🥲 kızım 2 yaşında ne kaçta yattığı belli ne kaçta kalktığı belli ne kaçta öğlen uykusu uyuduğu belli aman yarabbi yanmışım ben
Bozzzzy zeynepolurmu o biraz senin elinde canım gece 1 de mi yattı erken uyandır evet huysuz olcak ağlar vs ama bir kaç gün idare etmen lazım sonra sonra alışır
zeynepolurmu busradem501 ay aynı aynı gece 1 de yatar sabah öğlen 1 de kalkar öğlen uykusu uyumaz uyumaz akşam 5-6-7 gibi uyur sonra kısır döngü gece yine 12-1 gibi uyur
Mimozacicegim Bozzzzy 33 aylık oğlum, sabah 8 de uyanıyor, öğlen uyumazsa akşam 8 gibi uyuyor ama öğlen uyuduysa 10 gibi uyuyor