Anne25 Kızlar oğlum 1 yaşında 1 haftadır kahvaltı yapmıyor yediğini tükürüyor dili ile itiyor ne yapmam lazım ne yedirmem gerek anlamadım yani ya
Mirapinarli Anne25 zorlamayın bence anne sütü de alıyorsa emzirin reddettiği zaman.siz her gün ona vermeye çalışın kahvaltı yemediğin de emzirin belki diş sıkıntısı vardır zaman zaman reddetmeler çok doğal.
mirayilknurtolga Anne25 diş geliyor olabilir, atak haftasında olabilir… Zorlamayın. Zorladıkça daha da zorluk çıkarıyorlar. Anne sütü veya mama ile destekleyin.. Teklif edin arada öğün, istemezse ısrar etmeyin.
Takashayaz Anne25 aynı durumdayım iki aydır kahvalti türünü asla yediremiyorum. Bugün otlu yumurtayı yedi sasirdim
Eccceeee Canım dişten dolayı ortama 2 hafta sürüyor o süreç ben mama yapıyorum içine yumurta koyup öyle veriyordum sıvı şeklinde bir tek onu yiyor diş döneminde sonra düzeliyor
Cillop75 Istah icin sabahları karadut pekmezi ve çörekotu yağını sabahları karıştırıp veriyorum. Mollers balik yagi kullanıyorum ve 5li bal karisimi kullanıuorjm tavsiye ederim.