Ummahan250820 5 ay 22 gunluk kızım var ıkı gundur uyutmaya calısırken etımı koparmıs gıbı aglıyor uykusu var ama asla uyumuyor neden boyle oldu
Esra26 Ummahan250820 Diş huysuzluğu da olabilir. 5. Ayın sonunda çıkardı kızım ilk dişini hala da devam ediyor. Huysuzluk ve uykularında düzensizlim olmuştu bizde.
ElifS95 Ummahan250820 vallahi diş olabilir atak olabilir her şey olabilir ya sabır diyin Allah kolaylık versin biz 11 aylık olduk hala ara ara yapıyor o şekilde ağlamalar insan zor sabrediyor vallahi 😔
Temmuz2021 Ummahan250820 diş olabilir. Ben 3 saattir uyutmaya calışıyorum deli gibi uykusu var ama uyumadı. Sürekli ağlama sızlanma. Carpol verdim anca uyudua
Edaekincioglu Ummahan250820 bizde atak haftasındayız çünkü sırtı yere değdiği an basıyor çığlığı sanki bir yerine birşey olmuş gibi 🤦🏼♀️
Edaekincioglu Ummahan250820 evet ben oğlumu hiç sallamazdım sallanmayı sevmezdi ama bu atak yüzünden sallanmadan uyumuyor 😞
Tugba89 Ummahan250820 benim m bebeğimde şuan 6 ay 11 günlük aynı durumları yaşadık uyumuyor yatağa koyduk mu ağlıyor atak haftası sanırım zamanla azalıyor ağlamaları falan ama tamamen atlatmadık henüz sabırla bekliyorum