Chilbaby Bebegim 6 aylık olacak diliyle üst dudagını emiyo böyle yapan var mı? Doktorumuz bi nöroloji görsün dedi
Teemo07 Chilbaby allah Allah, benim oğlum sürekli yapar, özellikle gazı olduğunda.. Hiç doktora sormak gelmedi aklıma
Mumoslu30 Chilbaby valla canım bebegim dis çıkarmaya başladığından beridir yapıyor suanda 4 ay 4 günlük 💐
Chilbaby Teemo07 ne bileyim açıkçası korktum böyle dilini şap şap üst dudagı emiyo sordıgumda bazı kişilere genel bebekler yapar yorumu alıyorum aklıma takıldı
Teemo07 Chilbaby bende öyle biliyorum. Ne zaman üst dudağını emse aha diyoruz gazı var ve gaz cıkarıyor. Sonrasında yapmayı bırakıyor. Bu aralar da dilini yuvarlıyor yana doğru.
Chilbaby Mumoslu30 bizimkide belki diş çıkarıyo ondan belkide gercekten yaptıgı an stres olmaya baslıyorum aklıma kurt düstü ya
Mumoslu30 Chilbaby ust dudagini emiyor gibi sonra isiriyor gibi yapiyor canim alt dudaginida ayni sekilde yapiyor bazen dilini cikarip ucunu isiriyor☺️Normal geldi bana bu durum yani doktor beden boyle tepki verdiki
Minkpndam Biraz baktımda int ama farklı semptomları da varsa nörölojik bir sorun diyorlar örn sertelşmesi gözlerini yuvarlaması s
Mumoslu30 Chilbaby diş olabilir mi annesi salyasi varmı tükürüklumu 🙂🙂🍀elini agzina sokma cabasi varmi