Gnazli Bakım çantası olarak nasıl birşey tercih ettiniz? Uygun fiyatlı olarak alabileceğim siteler var mi? Bebekten dolayi carsiya gidemiyorum bu yuzden internet uzerinden almak zorundayim
Momofaboy Gnazli sırt çantası aldım ben çok memnunum. Aylar oluyor alalı aliexpresten. İnstagramda da satanlar var lequeen yazan çantalar.
NurR Gnazli ben normal bi sırt çantası aldım lcwdan çok da rahat kullanışlı anne bebek çantaları çok büyük geliyor bana
Yagizalpim Gnazli bende bu konu hakkında post açacaktım hala alamadım bi çanta😕 şurada bekleyeyim bari ☺️
Selmayusuf Gnazli instagramdan narkutu adlı sayfadan aldımmm. Harika bakın derim iki aydır kullanıyorum rahat ve kullanışlı
Pelrenc Ben sen ilk önce ebebekten gidip sırt çantası olanlardan almıştım.tek fermuarlı var ama içi baya derin. İçinde sen biberon vs koymak için gözler var.hamileyken almıştım.ama şuan kullandıkça çok kullanışsız olduğunu anladım.çünkğ mesela çantanın el altındaki şeyi almanız için bütün çantayı boşaltmak gerekiyor.en güzeli çok fazla fermuarlı gözü olan bir sırt çantası.sonra gittim okul çantaları satan bir çantacıya.8-10 gözü olan fermuarlı bir sırt çantası aldım çok işimi gördü. Atıyorum; önlükler bi göze,mama biberon bi göze,kirliler bi göze,battaniye bi göze,bezler bi göze vs diye koymak aşırı kolaylık oldu.ben böyle bir şey almanızı tavsiye ederim 👍🏽