Asilahmet Kızlar bebişimin saçları çıkmaya başladı midem yüreğim yanıyor 😏😏 oğlumda ayran içiyordum çok az içine tuz atıyordum biraz bastırıyordu başka önerebileceğiniz şeyler var mı şu gırtlağıma kadar yanan acıyı söndürmeye 😇😇
QueenMommm Asilahmet benimde çok midem yanıyordu sanki içimde ejderha vardı 😂 ana kızım az bı saçla doğdu 🥰
Aybukeomrrr Asilahmet sorma çok çektim ağlıyordum hamileyken. Soğuk süt iyi geliyordu ama yarım saat geçtikten sonra tekrar yanıyordu her yolu denedim bi çare bulamamıştım beni en çok zorlayan boğazıma kadar işleyen mide yanması oldu
Hfzozturk Asilahmet bir yudum soğuk süt içmeni tavsiye ederim bende işe yarıyordu umarım sanada faydası olur ☺️
Asilahmet Aybukeomrrr kader arkadaşım 😄😄 ah bu annelik çok güzel bir şey ama bu dönemler bitiriyor 😆😆
Mariposa Asilahmet o saçla alakalı degil bilginiz olsun, doktorunuza danışın rennie veya gaviscon şurup içebilirsiniz
Mariposa Asilahmet gebelikte progesteron hormonu yukselir ve bu yükseklik mide yanmasına , agrisina neden olur sindirim yavaşladığından dolayı. Ben iki kiZimda da doğuma kadar yandım saçları da yoktu. Saçla alakalı degil yaşlıların uydurduğu birsey ☺️
2cocuk_1anne_ Asilahmet kaçıncı haftada sın kızımda olmadı bu hamilelikte olur mu bilmiyorum 6+5 deyim
Sadem01 Mide yanmasının sacla ilgisi yok aslında.mide kapakcigiyla ilgili bir sorun diye biliyorum.benim kziim çok saçlı doğdu ultrasyonda bile saçları gorunuyordu.ama hiç mide yanması yasamadim
Prensannesiiiiiiiiii Ben hamilelikte hiç öyle mide yanmasi flan yaşamadım ya doğduğunda sırma sacliydi oğlum😇 ama yanmaya süt ve elma iyi geliyor diye duymuştum
Yamanmoms Asilahmet bebeginizj. Saciyla bi alakasi yok bebegin haftasina gore progesteron hormonundan yada bebegin mideye yaptigi baski nedeniyle mide yanmaniz olur soguk sut cok iyi gelir Sık sık azar azar beslenin aci baharat salca tursu cicek yagi vs tuketmeyin