Doga12_ merhaba herkese bebeğim 7 aylık buz lazere gitmek istiyorum fakat zararlı mi lazer yaptırmak bazıları zararlı diyor emzirirken
Deletedmom0099 Doga12_ yaptırabilirsiniz ama buz lazer çok etkili değil alex olan bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim
Doga12_ Deletedmom0099 herhangi bir zararı olur mi acaba emziriyorum ya neden bazıları gitme iyi değil diyolar anlamadim
Deletedmom0099 Doga12_ hayır bende emzirirken yaptırdım sorun olmuyor sadece koltuk altını önermemislerdi süt bezlerine yakın olduğu için ama çoğu yer o bölgeye de yapıyormus
yusufmertmom Doga12_ ypk olmadı zaten ışık sonuçta , güzellik uzmanı arkadaşım yapabilirsin dedi bende devam ediyorum
Kuzeymiram Doga12_ valla ben sormadim aklimada gelmedi sormak 🤷♀️ ama yaptiran cok kişi var ve cocuk varken cok asiri zor.oluyor o yuzden kökten kurtulmak rahat olucak
Kuzeymiram BarlasMomm dilan polata gidicem 1250 tl . 625 ödedim seansa baslayincada geri kalani vericem komple degil iki bolge ve yarim kol yarim bacak
29052021 Kuzeymiram malesef kökten çözümü yok. Çevremde şikayetçi olan çok insan var bu durumdan. Ben aylık ağda taraftarıyım, hem zararı yok hemde ölü deriyi temizleyerek daha yumuşak bir cilt elde edilir
Ealp Bende yarın başlıyorum lazere kızlar 8 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum ilk başta bende çok kararsız kaldım ama çok giden var herhangi bişey olmamış zaten bişey olsa emzirenleri hiç kabul etmezlerdi bence
Doga12_ Ealp doktora sordum neden diye zararını bilmediğimiz icin bebeğe zararlı verir endişesiyle istemiyoruz dedi
Kuzeymiram 29052021 lazere gittikten sonra yilgi bi kere olsada ustundentekrar gecilmeli lazerle ozaman etkili