Ftm_unl06 Merhaba guzel anneler 10gunluk olduk. 2.topuk kani sonucundan dolayi 3.alinmali diye aradi biraz once saglik ocagi.hangi degerle ilgili bilmiyorum.pazartesi gel dediler ogrenemedim.basina gelen varmi guzel seyler duymaya ihtiyacim var😔😔
Burc123 Ftm_unl06 bizi de aramışlardı çoğunluk olarak yanlış oluyor çok sebep etken 3. De doğru çıkıyor üzmemekte çalışın kendinizi ben bir hafta boyunca kendimi yiyip durmuştum şükür şu anda 7 aylık olmak üzere hiçbir şeyi yok bende post açmıştım profilimden bakabilirsiniz çoğu kişinin o şekilde başına gelmiş inşallah hiçbir şey çıkmaz
Kocayanak Ftm_unl06 biz 4 defa verdik o topuk kanını malesef bir değer düşük veya yüksek çıkınca tekrar tekrar bakılıyor ama korkmayın tedbir amaçlı bakıyorlar bişey çıkmıyor
Hatay31 Ftm_unl06 bizide aramışlardı bebiş yetersiz beslendiyse yada kan tam alınamadıysa oluyor genelde korkmayın ben çok korkmuştum ama çok şükür bir şey çıkmadı sizinkinde de çıkmaz inşAllah 🙏
Lidya-t Bizim de 3. İçim aradılar çok hassas alınması gereken bir işlemmiş yanlış aldıkları için yüksek çıkıyordu bir daha aramadılar sizin de öyledir büyük ihtimalle