sarisinbayan Kizlar ıspanağı 1 gece suda beklettim ve sabah kalktimda suda beklediği için tuhaf kokuyordu 2 3 defa yıkadım kumu falan gitti pişirdim ama az bişi kokuyordu pişirdim halde suda beklettim için mi bişi olurmu yesem hamileyim kararsız kaldım 😏
Wolverine sarisinbayan bir gece suda beklettigin için evet kokmuş olabilir kokuyorsa hala yeme bence riske atma. Ben 15-20 dk yıkayıp hepsini doğrayıp pisirecegim kadarını kullanıyorum gerisini dolaba koyuyorum
sarisinbayan Wolverine bende normalde öyle yapıyordum bu seferki çamur gibiydi 1 gece bekletmek istedim bozulmuş olabilir mi dersiniz
Mommysharkdoodoodoodoo Ispanak yıkamak benim kabusum olduğu için dondurulmuş ıspanak alıyorum tavsiye ederim
Mommysharkdoodoodoodoo sarisinbayan hiç dolap kokusu falan olmuyor paketli yıkanmış ayıklanmış donmuş şekilde satılıyor.
sarisinbayan Mommysharkdoodoodoodoo böreğini biliyordum da hazır ayıklanmış yıkanmışim sizden duydum 😇
Mommysharkdoodoodoodoo sarisinbayan 😁 ben de 2 ay önce keşfettim ahaha valla böreğe de kullanıyorum graten de yapıyorum yemeğini de
Wolverine sarisinbayan migrosta yıkanmış temizlenmiş ıspanak satılıyor sirkeli suda az bekletip kullanabilirsin mis gibi