Cihangirberna Bebegim neredeyse her emzirmed3 kusuyor doktor en sonunda gavuscon diye toz ilaç verdi aranızda kullanan oldu mu yada başına bole bisey gelen ???
Babymaaama Cihangirberna biz reflüyü çok yüksekte yaşadık 10 aylıkken anca azaldı günde 6 doz kullanıyorduk bu ilacı anca kesiyordu aptamil ar mamaya katıyorduk günde 3 kere ek gıda başlayınca kustuğu çorbalarada kattık bide sütümü ilacı sulandırcak kadar elimle sağıp ilacı katıyordum emzirme bitince
small_eagle 5inci ayına kadar benim oğlum da sürekli kusuyordu elimde bezle peçeteyle geziyordum resmen. 5inci aydan sonra azaldı şimdi 6 buçuk aylık çok nadir kusması. Ne kullandıysak fayda etmedi gelişimine zararı da yoktu kusmasının kilo alımı iyiydi.
Cihangirberna small_eagle midesi ağzına geliyor gibi hep üzülüyorum Bende emerken Bi anda kendini çekiyor bazen
small_eagle Cihangirberna gazdan oluyo aynı şeyleri yaşadım. Çevremde hep doymuyor sütün yok da geri çekiyo kendini bebek dediler. Kimseyi dinlemedim mama vermedim. Sabredin geçiyor ek gıdaya geçince biraz daha rahatlıyolar
humamomss Bizde 8 ay çektik ilaç fayda etmedi bende kullanmadım sadece günde 2 kere ar reflü maması kullanıyordum 8 aylık olunca bi anda kendiliğinden kesildi çok şükür fazla sabır gerektiren bir süreç
humamomss Emziriyorsanız thickener var sütünüze karıştırıp verebilirsiniz onunda az çok faydasını gördüm ben