AlyaMerveMina merhabalar bebeğim 3ay 10 gunluk dişi çıkarmı kız bebek erken derler herşeyi erken yaparmış dişi kaşınıyor salyası akıyor ve alt damak beyazlamış şimdide dili ile kaşımaya basladı programa gore jel için erken diyor bıde sürekli ateşlenıyor iniyor cıkıyor ateşi haftada bikere
Cannsuu AlyaMerveMina o aylarda tukuruk bezleri islevini yerine getirmeye basliyor bebeklerde yutamadiklari icin salya oluyor. ama o kadar erken cikar mi diş? zor ama imkansiz degil tabi :)
AlyaMerveMina Cannsuu ettrafıöda biri dedi 4 aylıkken dişi çıkmş kız bebekler erken cıkarabılıyormjş damagıda beyazlayınca suphelendık bide neyı alsa agzına hemen kaşıyor orayı elleri hep agzında
Cannsuu AlyaMerveMina aynen benim bebegimde oyleydi ama suan 8 ayligiz hala cikmadi tabi bebekten bebege fark var belki sizin ki distir:)
Sehla AlyaMerveMina daha çox küçük onun için bir şey diyemem riskli ola bilir bebeklere göre dişlerini kaşıması için oyuncaq rezinler var ya ondan verseniz
AlyaMerveMina Sehla oyuncagı verıyoruz tutturamıyor dişine diliyle kaşıyor parmaklarnın hepsını sokuyo hırslanıyor aglıyor bende acıyorum kaşınıyosa diye bende kendı parmagımı dezenfkte edıp verıyorum cok sıkı kaşıyor bılemedm kk uzuluyorum kaşınıyorsa
AlyaMerveMina Cannsuu baska ne olabilir ki bebegm xok uslu ama bu ara hep huysuzluk yapıyor ateşi cıkıyor diliyle kaşıyor parmagıyla kapıyor
Cannsuu AlyaMerveMina dediginiz belirtiler de dis belirtisi aslinda. doktorunuz ne dedi gorustunuz mu. muayene de dis olup olmadigini soyler. bizim ki 8 aylik bu hafta baya huzursuzdu eli surekli kulagindaydi doktor alttan disleri gelmek uzere dedi
AlyaMerveMina Cannsuu diş kesın cnku arrtl diliyşe daha cok kaşımaya basladı ve parmagımızı verdiğimizde damagıyla ısırıyor ıkısının arasına alıyor cok keyid alıyor şimdilik dolven verıyorus cnku uyuyamıyor arrk bıde benm bebegm aglayan bebek dgl cok uysal sakin bebek bu ara cıyak cıyak aglıyor acıyır cok belli yarn bi sorucaz jel surelimmi diye doktora
Cannsuu AlyaMerveMina bende jel denedim ama direk yutuyor ya o yuzden surmuyorum. dis kasiyicilarini buzdolabinda sogutup eline verin cok rahatlatiyor o.