Zeynepduru112 Hanımlar Kayseride bildiğiniz aşırı pahalı olmayan balık restorantı var mı besin alerjisinden dolayı dışarıda sadece ızgara balık yiyebileceğim şehir hastanesine çok uzak olmaması tercihim
Gamzebrb Zeynepduru112 valla benim hastanem hüma hastanesi tam karşısında balıkçı var dalyan ismi galiba tam hatırlamıyorum ne zaman kontrole gitsem çıkışı orda balık yerdim çok güzel bi yer tavsiye ederim canım☺️
1anne2bebek Zeynepduru112 şehir hastanesinin oralarda yokta orduevinin orda Murat balıkçılık var çokta lezzetli tavsiye ederim
Zeynepduru112 Gamzebrb çok teşekkürler imternette de ilk orası çıktı zaten peki 5 aylık bebekle orda gezebileceğimiz bir yer var mı
Zeynepduru112 1anne2bebek teşekkür ederim peki 5 aylık bebekle gezebileceğimiz bir yer var mı biliyor musunuz
1anne2bebek Zeynepduru112 bu dediğim yer zaten merkezde çarşı içi hava da iyi şuan eğer dışarda dolaşacaksınız yok avm de derseniz Kayseri forum da oralar da hep bağlantılı birbirleriyle
Zeynepduru112 Gamzebrb aynen sanırım öyle ters ev varmış sanırım oraya gidiliyor mu çocukla bilmiyorum
Gamzebrb Zeynepduru112 aa evet aslında oraya gidebilirsin hem oranın etrafında kumsmall avm var orda gezebilirsin orası şehir hastanesine de yakın hem
Zeynepduru112 Gamzebrb çok teşekkür ederim yardımlarınız için baktım şimdi hepsi yakın birbirine sevindim