Heraninannesi Kızlar 27 günlüğüz doktor bize metsil yazmıştı gaz için ama biogia çok iyi diyorlar eczaneyii aradim kullannsam birşey olur mu. Diye sıkıntı olmaz dedi doktora da sormadım bitkisel mis zaten
Nisademir Heraninannesi neredeyse 15 gün olcak kullanalı , gaz damlalarının neredeyse hepsini kullandık fayda etmedi. Biogiadan gayet memnunuz sindirim sisteminide düzeltiyor tavsiye ederim :)
YadeKusunAnnesi Heraninannesi biogia cidden süper bir damla birde yanı sıra alle viando yi denemeni tavsiye ederim
Deletedmom04 Heraninannesi biogia bize hiç yaramadı Metsil kullandık ve rahat ettik bebekten bebeğe değişiyor tabi
AselZeynepli Evet bioagia 6 aylik olana kadar kullanın dedi doktor a sadece gaz için değilmiş bağırsak hareketlerini düzenliyormuş. Onun yanında nurse harvey comex yazdı ikisini bir kullaniyiruz
Arslaninannesi AselZeynepli canım.merhaba bende ikisini kullaniyorum 15 günlük bebegim kadar kullAniyosun günde
Saadet AselZeynepli bende ikisini almayı düşünüyorum bio gaia ve nurse harveysi aynı anda mı veriyosunuz birde nasıl etkisi var mı memnunmusunz
AselZeynepli Arslaninannesi canim biogiayi gunde 5 damla nurse harveysi de gunde 3 ya da 4 kez duruma gore bi tatli kasigina yakin veriyorum
Ricitos AselZeynepli selam.. bende aynı şekilde kullanıyorum ama çok faydasını görmedim. Sizde işe yaradı mı ?
Gzdgzdd Bizde başından beri biogaia kuşlanıyoruz. O zaten gaz damlsı değil daha çok bagırsak güçlendirici. Her gün aynı saatte vermek lazımmış. Çyle yapmaya başladığımdan beri faydasını gördüm. Yanında zinco kullanıyordum şimdi sap simplexe geçtik çok şükğr iyi gibiyiz.
AselZeynepli Saadet bazen ayni anda veriyorum bazen ayri ayri duzenli ayni saatlerde kullaninca daha iyi sonuc veriyor dediler ama ben duzenli kullanmadim
Annekuzusu Ya bende biogaia kullanıyorum da sizlerde buzdolanındamı saklıyosunuz.. eczacım bana öyle dedi de.. haliyle soğuk bi şekilde vermiş oluyorum
Busra001 Annekuzusu evet dolapta ekliyorum içirmeden 15 dakika önce çıkarıp iyle veriyorum eczacım söyledi
Lokma Annekuzusu bnede biogaia veriyorum 1 aydır. Açıldıktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilirmis. O 4 haftada bitiyor zaten. Önceleri dolaba koydum sonra çıkardım ısınsın diye beklemek sıkıcı. Bir de tekrar dolaba koymayı unutuyordum.
Mystery Annekuzusu açana kadar buzdolabnda dedi bana eczacı ben oda sıcaklıgında tutyorum açtıktan sonra zaten kutunun üzerinde de yazıyor 4 hafta oda sıcaklğnda saklayn diye
Seqnem Annekuzusu eczacı benim arkadaşım ve dediği şey ; ilk kullanım öncesi dolapta dursun. İlk kullanımdan sonra oda sıcaklığı dedi.
AselZeynepli Ricitos evet canin ise yaradi ama tamamen kesmiyor hic bi damla benim kizim cok gazli ve cok huysuz biraktigin an agliyor