manquer Oğlum 4.5 yaşında vücut direnci bu sene baya zayıfladı dut özü bal pekmek versem de bana mısın demiyo.. Şurup takviyes gibi bişey almak istiyorum sizin verdiğiniz bu tarz şeyler var mı?
BiBusesin manquer düzenli balık yemiyosa önce balık yağı vermenizi öneririm benim kızın vücut direnci öyle toparlandı
esrefiMahlukatAnasi manquer doktora danışarak ilerleyin. Benim bildiğim apiterapi ürünleri bağışıklık destekler. Andız pekmezi de çok faydalı. Onun dışında çeşitli probiyotiklerle desteklemek lazım, ev yapımı sirke, turşu, yoğurt, kefir gibi.
manquer BiBusesin Kaç kere denedim vermeyi ama sonuç hüsran :(:( tadını beğenmiyo verdiğim gibi tükürüyo
SeninAnnenBirMelektiYavrm BiBusesin balık yağı iştah açiyormu. Bende vermek istiyorum ama istahını açar diye korkuyorum
BiBusesin manquer Hangi balık yağını verdiniz siz ben easyfishoil veriyorum onu öneririm tat koku anlamında problem yaşamazsınız
BiBusesin manquer Bence easyfishoile bakın ben beta glukanlı olanı alıyorum bağışıklık güçlendirici etkisi var balık yağı zaten başlı başına sağlık için çok gerekli
manquer BiBusesin Söyleyince araştırdım baktım beta glukan bağışıklık için önemli bi içerikmiş hiç bilgim yoktu
BiBusesin manquer evet kışın kendim içinde kullanıyorum ben beta glukan takviyesini baya faydası oluyo