DemetF Sezaryan dogumdan sonra bi 15 kg verdim fazla kg aldim ben gebeikte 53 kg idim 77 yim ve hic inmiyorum yemedigim halde. bu bi anda gidior zamanla gidiyor diyenleri okuyorum o bi an kac ayi buluyor sevgili anneler ☺️
Ayssss1 DemetF valla bilemiyorum bende 58 le hamile kalıp 72 şe doğum yaptım bebegim 40 günlüktü ben 59-60 çıkıyordum 4. Aydan sonra basım olduysa kilo almaya başladım 68 e kadar çıktım suan 64 kiloyum nasıl gidecek bilmiyorum
_tospikannesi DemetF 1-2 hafta içinde doğum kiloma düşmüştüm tabi sonra pandemide geri aldım gitmiyor 😄
Linaoykum_ DemetF ah ah bende öyleyim canım kızım 7 aylık ve daha veremedimm tam tersi alıyorum bende yemediğim halde gittim dr tiroitlerime baktırdım hiçbişey yok sonuçlarımda temiz çıktı. Bende doğum sonrası 12–13 kilo vermiştim ama verdiklerimi geri aldım 😅 spor yapıyorum şimdi youtubedan çok iyi bir kadın var tavsiye ederim https://m.youtube.com/c/growwithjo
emsare Akşam 6 dan sonra yemeyin kesinlikle gidiyor. Gün içerisinde de aburcubur yemeyin tamamdır. Bana asla yemek kilo yapmadı. Aburcubura çok düşüyorum ben
DemetF emsare ben abir cubur degilde kuruyemis yiyorum kayisi falan sabah kahvalti ole gecistiriyorum 4 gibi yemek yiyorum aksam yogurt kuruyemis falan ama oldugum yerde kaldim 1 aydir
Ayssss1 DemetF insallah bana kilo aldıran aburcuburlar oldu maalesef 😒 yemek bile yiyemiyordum çocukla uğraşmaktan sürekli abur cubur atıştırıyordum
DemetF Linaoykum_ bakayim bende dans ediyorum evde kizimla yarim mekik falan cekiyorum ama kilolar inatci
Fusunf DemetF ben 51 ile hamile kaldım sezaryen olalı 25 gün oldu şuan 55 kilodayım 4 kilo fazlam var oda hafif göbek var sanırım orda onu da sporla inşallah gider diye düşünüyorum bence bünye ile alakalı olabilir
sademinannesi DemetF bende 53 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim tam 8 ayda 52 kiloya düştüm hiç diyet falan yapmadım normal doğum yapmıştım
DemetF sademinannesi 1 sene olmadan vermissin.ya zaten cocuk yedirmiyor ki surekli onunla ilgileniyosun cayi bile soguk iciyorum
1anne1asaf DemetF herkes farklı tabi,ben 68 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim şimdi 60 kiloyum 5 aylik bebegim, o kadar yememe rağmen eriyorum günden güne, uykusuzluktan sanırım
Ayssss1 DemetF evet mesela nerdeyse 2 aydır dikkat ediyorum ama veremiyorum doktorum hep şey derdi hamileyken aldığın kilodan değil emzirirken alabileceğin kilodan kork diye gerçekten öyleymiş 🤣