fairytaleofthestars Gümbür gümbür geldi bildiğiniz bu sıçrama asla memeyi kabul etmiyor mecbur vicdan yaptığım için sağıp veriyorum içiyor sorunsuz ama böyle olması beni çok üzüyor🥺
Gunesimkaan fairytaleofthestars 3 ay 20 günlüğüz bizde aynı çok zor ittiriyor sürekli memeyi uykudan uyanınca veriyorum yfa gece emiyor gündüz asla almıyor inşallah zayıf düşmez uyumak istemiyor hiç kucaktan inmekte 3 gündür yıprandım bilmiyorum nolacak
BallyavruMM fairytaleofthestars bizdede durum aynı 3 ay 17 günlüğüz 3 gündür basbas ağlıyor istemiyor kafasını çeviriyor biberon versem bu defa hemen ona alışacak napcagimi sasirdm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ berbat biseymis bu meme reddi
fairytaleofthestars Gunesimkaan napıcaz biz bu miniklerle her yolu denedim silikon uçla da denedim kısa süre emip bırakıyor mecbur sağıyorum ama aramızdaki bağ için emmesini isterdim aşırı üzülüyorum
Mirena fairytaleofthestars hayır almıyor malesef öğürüyor öyle yaptıkça daha çok üzlüyorum mecbur sağıp veriyorum
Gunesimkaan fairytaleofthestars bende silikon uç denedim olmadı istemiyor aglıyor bende çok korkuyorum unutacak beni diye ama onuda zorlayıp korkutmak istemiyorum akışına bıraktım gerçekten isterse veriyorum memeyi isterse vermiyorum ne yapayım kendimde yıpranıyorum
fairytaleofthestars Mirena peki her sağmanızda kaç ml veriyorsunuz? Benimki 3ay 11 günlük bazen 130 alıyor bazen anca 60
Mirena fairytaleofthestars bizim de öyle canım çok verince kusuyor bebeğim geceleri 90 içiyor gündüz 60 60 1 saat aralıkla verip 2 saat vermiyorum