Seren85 Merhaba.. covid oldum ama bugün 7. Günü.. aslında 10. Da sayılabilir testi geç verdim.. ama ses kısıklığım devam ediyor.. geçirenler acaba tam olarak günde iyileşti? Tat koku da gitti..
NunuDudu Seren85 3.haftanın içindeyim hala tam gelmedi arada gidip geliyor ses.. Koku Tat da öyle arasıra gelip gidiyor çinko içebilirsiniz faydası oluyormuş. Virüs üst solunum yolunda tutulum yapmış dedi doktor o yüzden böyle oluyormuş.
monalissa Seren85 benimde 7. Günüm sesim hafif kısık benimde hemen düzelse keşke, iki hafta önce olan arkadaşımla görüştüm onun sesi hala normal değildi. Tat koku gitmedi benim ama bekliyorum, oda gidiyormuş illa ki, hapşırık çok oldu, hala devam ediyor
Balkupum2505 Seren85 tat gitti koku hafif vardi ve agzim zehir gibiydi hic biseyin tadini alamamistim
NunuDudu Seren85 benim de aynen tıkalı gibi öksürük başlayabilir benim 7.günden sonra başladı hala sürüyor çok zorluyor boğazınızı Islak tutun sürekli kekik çayı zencefil ıhlamur Elma çayı gibi ılık için. Bir de devlet 7.günden sonrası için tehlike görmüyorsa yapacak bir şey yok.
gulsennnmm Seren85 merhaba geçmiş olsun bende de öksürük baş boyun ve bacaklarım ağrıyor hastaneye gidip test veremedim. Bebeğime de geçti sanırım çok öksürüyor. Ort 5 gündür rahatsızlık var kaçıncı gunu atlatırsak tehlike kalmıyor acaba