Tubiiik 9 aylık bebeğinde el ayak kıpır kıpır baş döndürücü hareketleri olan var mı ya netten araştırıyorum bir sürü kötü şey yazıyor pazartesi doktoru var ama o güne kadar kafayı yiycem bu gidişle😢
Monaroka Tubiiik endişelenmeyin çok normal şeyler. Hareketli olsun ne olacak ki? Ayrıca internete de fazla aldırış etmeyin, adamı hasta eder
Tubiiik Hayır ama sürekli yapıyor dansöz el ayak kıvrılması gibi dünden beri okumadığım şey kalmadı başka bir problemi yok sadece bu ama artık takıntı haline getirdi bende😞
Tubiiik Hayır ama normalde emekleme isteği bile yok kıpır kıpırlığı sadece el ve ayakları yuvarlak çiziyor
Keskeuyusamm Benim kızım da kıpır kıpırdadı o zamanlar el ayak durmazdı valla biraz hareketli olacak cilveli nazlı olur 😂
Tubiiik Gryffindor elleri ayakları aynı anda yuvarlak çiziyor gibi mi ama video atmayı becerebilsem atıp göstercem
Gryffindor Tubiiik Bir sorun olduğunu sanmıyorum genelde çoğu bebekte gördüm ben o hareketleri yani düşündüğüm hareketlerse. Pazartesiye bir şey kalmamış. Bence hiç bakmayın internete