aylizinannesiii Kızlar iki gün önce torku banada krem çikolata aldim hep aliyorduk bittiği için büyük paket alayim dedim ve İnanılmaz tuzlu birde donmuş eski kıvamı yok nasil bitiricez bilmiyorum şok oldum hic dikkatini çeken oldu muu 🥲🥲🥲
esrefiMahlukatAnasi aylizinannesiii eşim de torkudan ayran almıştı kalabalık bir yemek için. Bildiğiniz bozuktu, yeşil yeşil olmuştu üstü. Açmamıza rağmen fişle götürüp iade ettik, paramız verdiler.
Glysrcn aylizinannesiii Torku da değil de Nutella da eski tat ve kremsilik yoktu. Normalde dışarda durunca sürülebilir kıvamı akışkan ama son aldığımda sertti
3122 aylizinannesiii yani arayın belirtin bence sonuçta kimse kimseye bedava bi şey vermiyor artık bu devirde üçe beşe bakmak lazım
Gizemlibirisi Her markette satılıyor niye bu tür şeyleri internetten alırsınız ki. Bizde hep o markayı kullanıyoruz Bi sorun yaşamadık. Sizde satıcı ile görüşün Bi
Gizemlibirisi aylizinannesiii AA evet internette şikayet var yazmışsınız ben onu internetten aldınız olarak algıladım. Bence aldıgımız marketin sorumlusuna da söyle bilirsiniz iade alabilir.
aylizinannesiii Gizemlibirisi evet canım ya markete götürsem açtık diye almayacak eminim musteri hizmetlerini arayacağım
aylizinannesiii esrefiMahlukatAnasi Ya torku memleket markasi diye tercih ediyorduk daha almam ürünlerini
Gizemlibirisi aylizinannesiii tadına bakmadan nerden bilicez dersin. Ben markette çalıştım kusurlu ürünler açılsa da geri alınmak zorunda
esrefiMahlukatAnasi aylizinannesiii ben bir de onlardan süzme peynir almıştım, içinden kıl çıktı. Dildiğim peynirin içinde olduğu için götürüp iade de edemedim. Hiçbir markaya güvenmiyorum artık. Keşke kendim yapabilsem evde her şeyimi