Alnalprdha yemekseverdiyetsevmez size ne almazsınız olur biter almak isteyenin de aklı var başkasının işine karışmayı bırakın
Alnalprdha yemekseverdiyetsevmez alamayacağınız şeye bu kadar karışmamış da ne bileyim demek ki bı alıp veremediğiniz var 😄
Alnalprdha Bbdlklc sadece size değil faiz fiyatlar verenlere de değil kendi çapında para kazanmaya çalışan herkeze desteğim rica ederim kimse kusura bakmasın bedavaya almadınız
yemekseverdiyetsevmez Bbdlklc şu sn herkes bir krizin içinde siz 2.el adı altında 0 fiyatından yüksek fiyata sataıyorsunuz benim mi kalbim kötğ oluyor komiksiniz
Bbdlklc yemekseverdiyetsevmez benim aldığım fiyat belli, insanları kandırıcak değilim, herkes ekmeğinin peşinde, kalbiniz kötü olmasa bezin tanesine kadar hesaplama yapmazsınız, alınır alınmaz size nee? Haddinizi bilin
Bbdlklc yemekseverdiyetsevmez kimse kimsenin avukatı değil, doğruyu söylemekten başka bi şey yapmadı. İşinize bakın lütfen
yemekseverdiyetsevmez Bbdlklc size göre doğruyu söyledi bana teşekkür bşle etmeniz lazım postunuz üstte kalıyor 😂
yemekseverdiyetsevmez Bbdlklc 2.el kullanmış olmak değildir bir ürün alındıysa artık 2.eldir yani kullanım şart değil
Bbdlklc yemekseverdiyetsevmez üstte kalarak sizinde istediğiniz oluyo beni kazıkçı ilan ettiniz ya o yüzden kimse yazmıyo 😊 hayırlı geceler