Sevgitoprak Selam arkadaşlar oğlum 4 aylık egzama var yüzünde şimdi kafasında olmjş kaşınıyor oğlum sürekli başına gelen varmı neler yaptınız geçtimi
1prensesannesiiii Sevgitoprak boynunda vardı şimdi basına da gectı kaşınıyor şampuanları değiştik deterjanı falan geçmedi maalesef 14 aylık oldu hala var
Sulebaydir Sevgitoprak benim bebegimde vardı 4 aylıkken başladı 3 ay çektik 6 dr değiştik geçmedi buradan birisi izmirde aktar tavsiye etti instagramdan guvenemedik en son siparis etmek zorunda kaldık keşke başka siparis verseydik dedik çok şükür aktar sayesinde gecmisti
Delibirhatunn Egzama için sabah akşam düzenli olarak nemlendirme gerek vücudunu. Bioderma atoderm krem var çok iyi geliyor. Çok krem denedik en etkilisi bu oldu. Kaşıntı, kuruluk gidiyor.
Zeynep-mina12 birmelekannesi2 evet anında kurutuyor canım bide nemlendirici olarakta bioderma atoderm aldım kuruyan yerleri nemlendiriyorum
birmelekannesi2 Zeynep-mina12 bende bıoderma kullanıyorum ama artık pek faydası olmuyor açıkcası bende krem arayışına grdım canım
Zeynep-mina12 birmelekannesi2 locodermi bi alın kullanın bizim ki baya kötüydü yani doktor bir ayda anca tedavi olur dedi 10 günde bitti bizim şükür 🙏🏻