guldennnn Sipariş verdim inşallah bana 400 TL ye patlayan ilaç umarım bende de işe yarar🤨😒😒😒 denemediğim şey kalmadı bunda da sütüm artmazsa pes ediyorum artık
NilMomm guldennnn süt arttırmak için lacmix kapsül de iyi. Ben yeni doğum yaptığımda kullanmıştım çokta faydasını görmüştüm.
pasaannesiyim guldennnn bol bol su ve sıvı şeyler tüket canım bestlak kullanmıştım bide moralini düşürme sütüm olmuyor diye içini ferah tut sık sık emzir bebeğini o emdikçe daha da artar inşaAllah bebeğin ne kadarlık
guldennnn Beyzaedaa bakalım gelsin denediğim zaman yazarım bende etki ederse herkeste eder eminim denemediğim şey kalmadı max 30 cc cıkıyo iki memede
guldennnn pasaannesiyim bestlak ilk zamanlar kullandım çok işe yaramıştı ama sonradan o da etki etmedi
esolinn guldennnn Bende işe yaradı, günde 6 tane içiliyor ben 4 içiyorum ona rağmen gözle görülür fark yaratıyor umarım sizde de işe yarar. Bir de e bebekin yeşil ambalajlı promalt içeceği baya işe haradı bende.
Betlnr Betlaks damda varmış çok iyi diyorlar bende denemedm denemek istiyorum ama eşim bırakmıyor doğal yollarla olsun diyo kim ne dediyse yemek yedik su artık siistm ama süt olmuyor çok az
guldennnn eceunverkanra hemen etki gösterdi mi🤷🏻♀️ Arttığını nasıl anladınız ? Yutkunma sesinden mi yoksa sağıyormusunuz. Sağıyorsanız kaç cc den kaça çıktı🥲 çok soru sordum evet 😔
NurY guldennnn bebeğin daha çok küçük artar sütün hiç korkma bol su bol uyku sıfır stres zamanla artacaktır
Mucize_ guldennnn Süt problemim hiç olmadı hep sağdım baya fazlaydı benim ama ara ara azaldığı zamanlar oldu. Birinden emerken diğerinden sağım yaptım ben o zamanlar artışı gözle gördüm çok çok az damla çıksa bile
NilMomm guldennnn bol dereotu tüket bide canım. Salatana koy yoğurda koy. Ben sabah öğle akşam ger şeye koyuyordum. O da iyi. Hani denemek istersen diye fikir veriyorum. Ben psikolojik olarak sütün ypk diyorlardı o yüzden çok uğraştım kendimce bulduğum çözümlerdi bazılar araştırarak.