nacar5 prima,sleepy,molfix dışında iyi bir bebek bezi önerir misiniz? Bebem natural nasıldır mesela? Fiyatlar çok uçtu sleepyden memnunum aslında ama.. 😵💫
mimikkralicesi nacar5 henuz kullanmıyorum ama baby turco da çok öneriliyor hatta hepsiburadada 2.si 1tl kampanyası vardı bitmedyse
Irmakprensesinannesi nacar5 bence uygun buldukça stok yapın büyük alıp bende prima ve sleepy kullniyrm stok yapiyorm indirimi yakaladikca
Kara3773 nacar5 bebem naturalden memnun kalmadım eşim büyük bir paket almış bitirdim israf olmasın diye ama bebeğimin kuyruk sokumunun orayı ve yanlarını tahriş eder gibi kizartti bidahada almadım ne kadar pahalı olursa olsun sleppy ye devam doğdugundan beri sleepy kullanıyorum zaten
4736- Biz baby turco kullanıyoruz bebeğimin cildi aşırı hassas ama alerji vs yapmadı bundan önce Molfix kullanıyorduk Baby turco ile pek bir fark yok tanesi genelde 1₺ geliyor, bakabilirsiniz
Irmakprensesinannesi nacar5 valla bazen Microsoft cartafour onur da falan indirim denk geliyor takip ediyorum öyle alıyorum bazen internetten takip ediyorum ordan alıyorum şuan 3 tane bez stok var 2 tanesi prima biri 3 numara biri 4 numara bir tane sleppy var 4+ numara
nacar5 Irmakprensesinannesi prima baya iyi ya cidden hani maddi durum cok cok iyi olsa alacagımız tek bezde iste😂
Dilarapekmez Baby turco kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı hiç pişik yapmadı.fiyatlarida gayet uygun diğer bezlere göre.oglumda da minies kullanmıştım.ondan da çok memnun kalmıştım. Migrosa git gel olmasın diye turcoya geçtim kızımda internette genelde 2. 1 TL olan kampanyalardan alıyorum
nacar5 Dilarapekmez baby turco kafama yatmaya basladı fiyatı iyiymis cidden kalıpları nasıl acaba sleepye göre sleepyde simdi 4+ ya gecicez
Irmakprensesinannesi nacar5 prima gerçek ten iyi kızım cildi çok hassas o yüzden ben bir kere bez değiştirdim anımda pişik yaptı bidaha cesaret edemedim
Bekirtalhammmm nacar5 o zmaan 5 numara alın çünkü kalıbı küçük aynı sleepy benziyor bende oğluma kullanıyorum çok memnunum internetten getiriyorum bizim burdaki marketlerde 5 numara hiç kalmıyor mecbur netten getirtiyorum bende
Dilarapekmez nacar5 kalıplar çok küçük ben 3 buçuk ay kızımda 4 numara kullanıyorum Kızım 5-6 kilo civarında 50 cm civarında Ona göre büyük alın
Wolverine nacar5 oğlum 24 aylık bu zamana kadar çok bez kullandım ben, ilk aylar cildi sabah hassasti, önlem en iyi kullandığım bez oldu, ama numara falan bulamadigimda minies baby turco da aldım. Sorun yaşamadık.
Glsn7581 nacar5 baby turco daha uygun oluyor bazen 2 aylık fırsat paketleri de yapıyorlar sızdırma gene oldu ama sık değil
_mmom nacar5 valla sleepy bizde pişik yaptı Şok un bezi bebeland kullanıyorum rastgele aldım sleepy den iyi 😂 cırtları sağlam ve kaçırmıyor
SGeceC nacar5 merhaba sizde durum nasıl bilmiyorum ama ben sleepy ile başlamıştım çok sızdırıyordu misal günde 10 bez harciyordum prima aldım yarısını harcıyorum aynı kapıya çıkıyor gibi bişey oldu fiyat açısından aslında. Onun dışında daha önce bez önerisi için bı post açıldığında buradaki anneler BİM’in kendi bez markasından çok memnun olduklarını yazmışlardı bı bakın isterseniz 🌺
nacar5 SGeceC sleepy işime yarıyor ama dedigim gibi fiyatlar cok ucuyor ya 4+ ya gecmem lazım cok yüksek fiyatı bimi hic denemedim canım a101in bezini almıstım 9lu paket cok kötüydü🤣