mlsyldrm 6,5 aylık bebeğim bir haftadır kaka yapamıyor.bir kaç kez uyararak yaptırdım.Kabız da değil.Geçen ay kontrolde kilo da almamış sizce neden olabilir yoksa doymuyor mu tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen
mrvklyc mlsyldrm Eğer yaptığında kakası katı değilse doymuyor olabilir katı ise kabız olmuş ek gıdayı fazla vermiş olabilirsiniz.
Eymenasafinannesi mlsyldrm bide şöyle bir durum var bebeğin üçüncü aydan sonra kilo alımı birazcık yavaşlıyor çünkü anne sütünün formu değişiyor süt ilk üç ay sadece kilo aldırmak ve tok tutmak içinde ama şimdi ise bebeginiz büyüyor ve süt formuda ona göre şekilleniyor canınızı sıkmayın saglikliysa keyfi de yerindeyse kilo önemli değil bir yerden sonra
Eymenasafinannesi Ek gıdaya yeni basladiysaniz normal benim oğlum o zamanlar dört beş günde bir yapiyordu bende kolay yapsın diye kayısıyı haşlayıp yoğurtla veriyordum ve ne yerse yesin ardından su veriyordum içinizi ferah tutun aç kalmiyorlar sadece yeni yediği şeyler bağırsağı da cok fazla kalıyor
Eymenasafinannesi mlsyldrm şimdi gördüm kusura bakmayin ama bence uyarmayin çünkü vücudu yeni gıdalarla tanışıyor ve sindirimi uzun sürebilir onun yerine kakasını yumuşak yapması için yemeklerine zeytinyağı koyun elma armut yedirin her öğünden sonra su icirin iki tane kayısıyı haşlayın suyuyla beraber yedirin zaten kakası yumusaksa doyup dpymadigini dert etmeyin etmiyorsa emiyorsa aç kalmaz çünkü onun midesi yumruğu kadar