Habibeee1 Kolik bebekler ne zaman ağlarlar kendi gazını kendisi yapıyor fakat yine ağlama atağı yaşıyor
Melesss Habibeee1 anne karnındaki hayatını özlüyor adapte olma süreci koliklerde maalesef 100 gün sürüyor. Bende kolik annesiydim sadece gazdan ağlamıyorlar…
Tweetyy Habibeee1 süt alerjisi teshisi konuldu bize kakada kandan, meğer kolik sebebimizde sütmüş aklında bulunsun
Tweetyy Habibeee1 sabah 9da bi başlıyordu 12 ye kdr ağlıyordu aksam da 19.00 21.00 arasi… onun dışında gürültülü ve mukuslu kakayla basladi sonra kan gördük kakada. Bebegim surekli mizmiz huysuz oluyor süt tuketince, diyetteyken ben bambaşka mutlu bi bebek
Habibeee1 Tweetyy bizimki uyanıkken sürekli ağlıyor mukuslu kaka yapıyor ama kan yok bizde bi kaç gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum bende düşündüm acaba böylemi diye tüketmesinin halde yine ağlıyor
Tweetyy Habibeee1 valla 11.gun gecmisti etkiler bizde canim. Bi dr a danis istersen tüm kolikler alerji degil ama koligin temelinde alerji olabiliyor. Ben diyeti açtığımda kan Olmadi ama yine kolik basladi tekrar diyete girdim 6 ay sürecek sanirim.. Umarim bunlarla ugrasmazsin basit çözümü vardır