saresmami Kizlar cocuk doktorumuz alerji doktoruna yönlendirdi. Haftaya randevu verdiler sehir hastanesinde. ilk gidisiniz de hemen alerji testi yaparlar mi? ilk alerji muaynesinde neler yapiliyor? bilgi verebilirseniz memnun olurum ☺️
Okuroya saresmami kan testi ve deri testi yapiyolar ama mesef güvenilir olmuyor 1 yaş altı bebeklerde. Benim bebeğime balık dokunuyor ama testte çıkmıyor. Yumurta beyazı dönem dönem dokunuyor testte çıkmıyor bulgur pilavı dokunuyor ekmekte bişey olmuyor. Doktor diyo ki ikisi de buğday öyle ama napiyim dokunuyo yani. Bu testlerden bikac hafta sonra tekrar çağırıyor o zamanda mesela siz ne dokunuyo derseniz onu getirin yedirin bakalım falan diyorlar. Deri testi hemen sonuc veriyor ama kan hemen çıkmıyor
Nisanurayten saresmami ilk gittiğimiz de şikayetlerinizi soruyo sizin bulduğunuz var mı diye soruyor daha sonra deri testinde yapıyor deri testinden sonra kan testi istiyor ve diyete başlatıyor bizim deri testinde yumurta alerjisi çıktı kanında çıkmadı kan testi 15 günde çıkıyor 6 aydır diyette kızım benim ki 20 gündür açıldı diyet haftaya da kızımın diyeti açılacak
Aalya saresmami Ankara şehir hastanesine ilk gidişimizde doktor gün verdi bir hafta sonrasına falan yaptırdık
saresmami Okuroya anladim cnm ben günlük yediklerimi yazmaya calistim ama pek faydasi olmadi yinede anlayamadim. Öyle huzurlugu aglamalari felan yok büyük tuvaletin de kan ve mukus da olmuyor. Tek belirti. Kizariklik kuruluk yani egzama 🤷♀️ Umarim dogru bir sonuc aliriz tesekkür ederim yorum yaptigin icin ☺️♥️
Okuroya saresmami aynı aynı bizimde öyle oluyor canım. Karnında ya da yüzünde kuruluk egzama veya pişik oluyor. Sadece balık yediği zaman balıktan ⅔ saat sonra şiddetli kusmaya başlıyor ⅘ kez kusuyor . İnşallah ciddi bişey çıkmaz çok geçmiş olsun 🙏
saresmami Okuroya sagol canim insallah 🙏🏻 Egzamasi 2-3 aydir var gittikce daha da yayiliyor. dogdugundan beri reflüsü vardi 3. ayinda ciddi sekilde azaldi kusmasi. Ama hala daha bazen oluyor ki 1 gün boyunca ictiginin ceyregini yarisini kusuyor. Acaba alerjiden mi🤷♀️ Bidaha ki kustugi zaman dikkat edicem mutlaka yedigime bakalim bi sonuc cikcak mi😓
saresmami Nisanurayten anladim cnm. Cok zor ya umarim besin alerjisi yoktur 😢 bakalim ne cikacak. Size de cok gecmis olsun zorlu bir sürectir eminim
Nisanurayten saresmami insaAllah yoktur zor oluyor tabiki a kendimizi teselli ederek atlatiyoruz bu süreci 🤷♀️