ikiPrensesAnnesi20 Kızım 1ay5 günlük doğduğundan beri sol gözü capaklaniyor sağlık ocağındaki hamsire ılık suyla sil dedi sildim yine geçmedi gözüne masaj yaptım yine geçmedi haftaya doktora gidicem ama başka ne yapabilirim evde çok capaklaniyor gözü
phedra ikiPrensesAnnesi20 ben pamuğa kaynamış ılımış suyu döküp onunla sildim, anne sütüyle sildim göz pınarlarına masaj yaptım ama en kısa çözüm istiyorsanız demlenmiş ılımış çayla silmek. Bana çayla sil diyenlere sinir oluyordum ama en çabuk o etki etti. Yine de siz bilirsini tabi denemek isterseniz aklınızda olsun.
Ayslbella ikiPrensesAnnesi20 gözyaşı tıkanık oluyor. Gözüne masaj, ılık pamukla silmek, anne sütü damlatmak. Bunların hepsini yaptım ama hiç fayda etmedi. GoZ doktoruna götürdüm iki damla verdi 3gunde geçti.
Zehraoztrk ikiPrensesAnnesi20 gözyaşı kanal tıkanıklığı oluyor benim kızımda da vardı 5. Ayda kendiliğinden geçti. Doktor ılık suyla sil burun kenarına baskı uygulayarak masaj yap demişti öyle yaptım zamanla azaldı yok oldu
ikiPrensesAnnesi20 Pandispanya sutumden de sürdüm sanki daha da çoğaldı gibi geldi bana serum da yaptım masaj da yaptım geçmedi
Cnsysl 18 günlüğüz daha bizde de var , papatya çayı dene ılık masaj onemli damla verebilir doktora gidersen