Tugba06 Bebeğim 3 ay 4 günlük. Bu kontrole gittiğimde doktora soracaktım unuttum🤦🏻♀️ufak ufak ilk oturmaları kacıncı ayda yaptırdınız bebişlerinize?
Balkizlarim Tugba06 4. Ayda kısa kısa 5,10 dakika yanlarına yastık koyarak daha sonra dakikaları yavaş yavaş uzattım 🌹
fgnrcp2704 Tugba06 4 buçuk aylıktı canım bebeğim kendi oturmak istiyodu o zaman kucağında kısa süreli oturttum sonra yavaş yavaş uzadı süreleri şuan 7 aylık oturabiliyor
Balkizlarim Tugba06 Doktor tavsiyesi ile zaten ben sinyal alıyordum ve doktorda bu durumunu görmüştü o şekilde ✨
Balkizlarim Tugba06 Teşekkür ediyorum gelir merak etme canım yakındır. Anlarsın ya zaten kendini kaldırmaya çalışıyor vs 🙈🌹
Tugba06 Balkizlarim su an yattıgı yerden toto kaldıemalar basladı. Hatta bu sabah yatagında aşagı kaymıs vaziyette buldum 😂
AyazisMom Ayda basladım kucakta daha sonra oturma destek yastigi almistim onda deniyorum 5 aylik olucak yakında destekle guzel oturuyor istiyor seviyor zaten size kendi hazır oldugunda sinyal vericektir muhakkak 😊