Mys01-01 Yunus_emre 4,5 aylıktı dr artık uyandırma gece dedı uyandırmadım uyansa bıle ıcmıyor gece beslenmesı yok bu arada benımkıde 10 ay 4 günlüğüz
Nilunas Bizimde öyle bir dönem oldu mamayı değiştik içti birdaha başladı memeden sonra kandırarak biberonu dayadım ağzına öyle içti bazen de perdeyi açıyordum dışarı bakarken kandırıp içiriyordum.bu sıralarda ek gıdadan sonra veriyorum susamış gibi içiyor
Leyeegae Yunus_emre doktorumun bana söylediğini söyledim cnm ben sana.. ama aklında şüphe varsa yapma. Başka şekilde insallah alışır tekrar içer çünkü gerçekten zor oluyor.
Buse_efe Yunus_emre bunu içince 3 saate bir uyanıyor ama 2 yemek kaşığı yoğurt2 bebek bisk ezip veriyorum bazen 4 saat uyuyor yoğurt hem tok tutuyor hem uyutuyor
Yunus_emre Buse_efe peki uyaninca mama mi iciyor benim sorunum gece uykusunda agladigi zaman mama icmemmesi onun disinda sorunumuz yok
yaprak_34 Yunus_emre 2 yaşına kadar mama yada anne sütü içecek mecbur .Altarnatif bir içecek yok o aydaki bebek için.
Yavuzseliminannesi1661 Yunus_emre markette satılanlardan verıyordum ama hazır vermek ıstemıyorum bogazlarım hep kapanmıs sabah aksam hava verıyorum bakalım ben napcam Allah yardımcımız olsun