yigitinanneesii İyi geceler kızlar, bebeğim 7,5 aylık. 2 ana öğün 1 ara öğün veriyorum. Akşam yemeğini 5,5 6 gibi yiyor. Geceleri uyanmasın diye gece maması vermek diyorum ama kaçta vermek gerekiyor 9da uyumuş oluyor. ?
tugbahy6 yigitinanneesii erken yiyor baya akşam yemeğini dene önce ben yiyip yatırıyorum rahatsız olmuyor benim kız bazılark rahatsız oluyor ama dene sen eğer olmaZsa yedirip yatır ya da yarım saat 1 saat önceden
Badeninannesi07 yigitinanneesii benimde kızım 7ay 4 günlük arı mamanın gece olanı baya tok tutuyor sürekli olmasada arada ondan biberona yapıp veriyorum yarısına gelene kadar uyuya kalıyor kendi kendine bayada uyuyor verdiğim zaman
Irmakprensesinannesi yigitinanneesii 8 gibi vermiş olmanız lazm formül süt verin ben kzimmda öyle veriyrm 180 200 cc deliksiz uyuyro 10 da uyu 3 4 kdr uyur snra tekrar uyuturum besleyip
Yunus_emre Merhaba bizde 6 ayligiz ek gidaya basladigimizdan beri biberon mama istemiyor onerilerijiz varmi gece de icmiyor napicamnbilmiyorum
Elisa35 Yunus_emre benim kızımda 6aylik biberon tutmuyor..kaşık mama yedirebilirsiniz hip kaşık mama aldm cok sewdi gexeleri tok tutuyor kesinlikle
Badeninannesi07 Buse_efe evet canım oluyor kıvamını kendin ayarla ılık suyla oluyordu o sanırım biberonda icebilecek kıvamda olsun
Badeninannesi07 Tombiktos sanirim pirinç unu gibi çevremde kullanıp çok memnun olan vardı bende denemek istedim tok tutuyor birde sallamadan uyumazdi asla onu az miktarda minik biberonuna koyup sıvı kivamli veriyorum arada kendi içip uyuya kalıyor
Tombiktos Badeninannesi07 bende de pirinç unu var mama olarak verdim yemedi sıvı yapıp biberona koyayım belki öyle yer yarın deneyeceğim teşekkür ederim.