Metehanbeysmom Sy2019 Benim oğlumda ters etki yapıyor daha da canlandırıyor hiperaktifliğine yapıyor uykuya geçmesi lazımken ayaklanıyor kanepe den kanepeye atlıyor daha 2 saat önce denemiş ve ters etki almış bi anne olarak söylüyorum
Eysar Sy2019 ben kizmda kullandım uyku düzeni oluşturmak için hem işe yaradı hem ters bir durum olmadı ikinci kızımda yapicam aynı saatlerde uyutmak önemli uyku düzeninde hemen dalıyor onunla iyi bir kurtarıcı
Sy2019 Metehanbeysmom ben başladım uykuya geçmesi hızlandı 3 saate geçen çocuk 15 dk ya uyuyor ama gece mızırtıları yine var benim korkum zararı var mı zor durumda oldugum için başlamak zorunda kaldım
Yarenysra Sy2019 kaç aylıkken veriliyor bay bay damla , doktor mu öneriyor yada siz doktora danışıp mi aldınız
Sy2019 Yarenysra 1 yaljnfan yaşından küçüklere pek öneriliyor kullanılacaksa da doktor önerisi lazım Sayfanı ben hekim arkadaşıma danıştım ama pediatri değil dogal zararsız dedi ama benim hala aklıma takılanlar var ki pediatri hemşiresiydim önceden 😂
Sy2019 Yarenysra aklınızda olsun kurtarıcı gşbş Sayfanı birşey oldu bende inşallah lazım olmaz ama olursa diye 😂
Haticekablan Sy2019 benim bildiğim bi zararı yok zaten bitkisel içeriğe sahip araştırmistim alırken iyice 1 yaş öncesi kullanım için doktor onayı gerekiyodu sadece
Sy2019 Haticekablan aynn bende böyle biliyorum teşekkür ederim valla ikinci ağızdan duymak rahatlattı
Sy2019 Eysar teşekkür ederim benimde çok işime yaradı uykusu düzene girince çocuğuma renk geldı resmen
Yamukprenses Sadece uykuya geçiş sürecini hızlandırıyor bence gece uykusuna ekstra bir katkısı olduğunu düşünmüyorum bende kızıma kullanıyorum 15 aylık
Sy2019 Yamukprenses evet öyle i oluyor bizde uykuya dalma ortalama 3 saati buluyordu benimkiler ikiz bu safer gece uyanmasına olunca çok yoruluyorudm