nurelem Kizlar çocuğumun bacakları ara ara kaşınıyor, ve teni hassas olduğu için hemen nokta nokta kızarıklik oluyor neden oluyor olabilir acaba 2 gündür var ama aşırı bi şekilde kaşınma değil .
Minnakinannesiii nurelem yiyecek bişey olmasa da belki başka bişeylere alerjisi vardır hayvan hava çiçek gibi egzamada olabilir
nurelem Ftmvrs13 canım 21 aylık olduk hiç farklı bir şey yemedi ki bu ara bebekken mercimek alerjisi vardı o da geçti
nurelem Sy2019 canım haftalık menüsü hep aynıdır bir de bu ara iştahı da fazla yok zaten çok bişey de yemiyor
Ftmvrs13 nurelem yani yeni olmuş olabilir önceden alerjisi olmayıp daha sonra alerji olan çoçuklarda var ki geçmişte alerji hikayesi olan çoçuklarda daha sık karşılaşılıyor bence doktorlar bi görüşün
Sy2019 nurelem kaşınınan yer pul pul oluyor mu duştan sonra nemlendirici kullansan yada bebe yağı falan ben ara ara kullanıyorum bebe yağı 2.5 yaşındalar bakıyom kuru bacakları işe yarıyor yanı
nurelem Ftmvrs13 aslında sürekli takip ediyorum ama bu ara dış dönemi neredeyse hiç bı şey yemiyor aslında ne alerji yapmış olabilir ki of çok teşekkür ederim
nurelem Sy2019 canım kasidikca kızarıyor sonra küçük kirmizi nokta şeklinde kalıyor geçiyor tabi cildinde kuru aslinda akşam duş aldırdım nemlendirici sürdüm dediğin gibi
Sy2019 nurelem mevsimsel geçiş sürecindeyiz onlar daha pamuk fark etmiyoruz ama etkileniyorlar ara ara kullan geçmezse bir doktara gitmeni öneririm canım
nurelem Sy2019 çok sağol canım eşim mevsimsel geçiş dönemi olduğu içindir diyor aynı dueum eşimde de oluyormustu önceden acaba genetik bir durum mu ki hic farklı bir şey yemedi daha doğrusu hiç bı şey yemiyor
Sy2019 nurelem babasının bebesi o zaman olabilir tam genetik olmasada böyle şeyler yinede görülen şeyler alerjik durumlar
Alyasmama nurelem biz ariel kullaniyoruz canim su bebekler icin olani yada persil. Kullandiginiz sampuan felan da olabilir aklima gelen bunlar InsAllah hemen gecer 🌺