Tekemerve Hanımlar merhaba bebegim 6 ay 17 günlük son 4/5 gündür farkediyorum sağ kulağını çekistiriyor bir de arasira sağ kulağına vuruyor bu neden acaba önemi bisey mi başına gelen oldu mu onun dışında hicbir huzursuzluğu vs yok her zaman ki halleri
Ugggg Tekemerve kulakta akıntı varmı benim kizimda 6 aylık aşıdan sonra huzsuzlugu geçmedi hala dunde kulağını saçını cekiyor ateş istahsizlik yok .
Eylul4138 Tekemerve benim kızımda aynı ağrısı olduğunu düşünmüyorum ağrı olsa ağlar susmaz diş ile alakalı da olabilirmiş kulaklarını oynaması çekiştirmesi basende sinirlenince yapıyor bizde anlamıyoruz tam olarak 😊
yaseminyildiz Tekemerve benim kızımda da sadece kulak çekmesi vardı takip ettim doktora götürdük kulak içinde kızarıklık olmuş o rahatsız ediyormuş meğersem ilaç verdi 3 günde geçti
Ugggg Eylul4138 benimkinide cekiyor geçen altı pismi diye eğilip bakayım dedim iki eliyle yapıştı sacmalarima:)
Ugggg Tekemerve ben daha evvel Kula için götürdüm sürekli sağ kulağı yastığa surtuyodu sanki kasiniyomus gibi eliyle tutuyodu hafif akıntı var bişey yapmana gerek yok demişti çocuk doktoru.ilk çok aglamisti o gece hemen acile goturmustuk acil doktoruda kulak ta bişey yok kulak ağrısı olsa 40 derece ateşi olur duramaz çok ağlar demişti .benim kızında bı huyu var evde kiyameti koparır doktora gotururuz mışıl mışıl uyur.belki kulağında kır vardır kasiniyodur ılık bı banyi yaptır kulak çöpünü içine itmeden bı temizle
CemreKerem Tekemerve bana diş belirtileri gibi geldi canım . Saçlarını çeker genelde bebekler kulaklarını kaşır diş çıkarırken. Salya durumu nedir son günlerde artış falan var mı bir de damaklarina dokun bakalım elime sertlik gelecek mi ?
Tekemerve CemreKerem salya durumu aksine öncekinden daha da azaldı bi ara çok fazlaydı aha dedim kesin dış geliyor sonra şimdi durdu salyalar
Tekemerve Kaya2517 canım yalnız kulak çekiştirme dışında hicbir belirti yok dış için yine de olabilir mi