Ahsen50 Merhabalar 35 gün önce doğum yaptım yaklaşık 15 güne kadar kanamam oldu ve daha sonra bitti .3 gündür kanama tekrar başladı ve adet ağrısı gibi sancılanıyorum bu adet mi oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
glsma06 Ahsen50 yani bende de durmustu kanama ama sonuncu kanama adet gibi olmusti sonra tamamen kesildi ve 3 ay sonra adet oldum
Basak2811 Ahsen50 ki sizde yeni doğum yapmışsınız doğum sonrası bana çok kanamanız olursa gelin demişlerdi gidin gösterin bence en azından içiniz rahatlar
Ahsen50 Nefesin-Annesi Yani bazı doktorlar 1 seneye kadar adet olmamayı normal olarak görüyorlar bazıları değil tabi tuhaf bir durum 🙄
Ahsen50 Basak2811 doğum sonrası olan kanama şeklinde çok fazla kanama oluyor. Peki doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor yani anormal bi durum varsa doktoruma gitmeyi düşünüyorum da o yüzden sordum .
Familyboy Ahsen50 40 gün lekelenme tarzında oluyor genelde sonrasında ne zaman adet görürsen artık ilk 2 sene düzensizlikler normal kabul ediliyor zaten bide normal doğummu yaptın bilmiyorum eğer öyleyse normal doğumda kanama daha çok oluyor dogum sonrası sezeryanda o kadar olmuyor
Basak2811 Ahsen50 siz kendinizde anormal bir durum seziyorsanız elbette gidin.Benim lousalik kanamam 15 gün sürdü öyle fazlada olmadı kanamam .adetde doğum yaptıktan 4 ay sonra oldum.Fakat sizin kanamanız çoksa siz yinede bir gidin
Familyboy Benim 40 gün akıntı şeklinde kanamam oldu ara ara 40ım çıktıktan 1 hafta sonra normal adet gördüm
Ahsen50 Familyboy Sezeryan oldum ilk 15 gün kanamam oldu daha sonrasında tamamen bitti 3 gündür sancılanıyorum ve yoğun bir şekilde kanama oluyor
Ahsen50 Basak2811 Yani benim tuhafıma giden durum zaten kanama bitmiş neden daha sonradan başlasın ki .İnternetten araştırdım ve bir sonuç bulamadım maalesef
Ahsen50 Familyboy Bende adet olduğunu düşünüyorum ama çevremde kime sorduysam normal kanama dediler çünkü genelde 40’ın içinde adet olan kimse olmamış
Familyboy Ahsen50 40ın içinde adet olmaz 40tan sonra olan adettir genelde herkeste bu böyle bide çevrede insanın çok aldatıyor bilende yorum yapıyor bilmeyende