Fatmadefnan Kızlar bilğisi olan var mı kızım dişli doğdu almaları gerekiyor muş cok tedirginim, bu arada kızım 21 günlüt 27 değer sarılıktan 9 gün yoğum bakımda kaldı 😔😔
a010101 Fatmadefnan alınıyormuş biyerde okudum ama acı filan öyle birşey hissetmiyormuş çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede çıkar 🌸
annesininecesi Fatmadefnan evet canim o diş çekiliyor bebek yutabilir diye ben yaşamadım ama duymuştum
Fatmadefnan Banu43 evet gösterdik şart dedi 1 aylık olsun alalım dediler annesininecesi işin kötü tarafı sarılığı tam gecmedi hala ve çektikten sonra neler yaşarım bilmiyorum ya birşeyler yediremezsem 😔
Banu43 Fatmadefnan sor bence nette bktim disler oynuyormus ve genze kaçma riskinden alinmasi gerekliymis cok gecmis olsun canim hayırlısı olsun hayırlı geceler
kuzey-21 Fatmadefnan bende dişli doğan bebek duymuştum alıyorlarmış. Geçmiş olsun acılı işlem değil diye biliyorum içinizi ferah tutun inş çabucak geçer gider
Fatmadefnan kuzey-21 hadi inşallah 21 günlük başına gelmeyen kalmadı yavrumun yinede cok şukür nefes alıyor ya bunada şükür
Bebegimicin1 Fatmadefnan sarılık kolay geçmiyor yani geçsede vücudunda yada gözlerşnde ka ki ıyo en son gözlerden geçiyo 3 aylık oldugunda geçti bğyğk oğlumun 2. De düştü 1 hafta sonra tekrar yükselmişti ve uzamış sarılık ve anne sütü sarılığj vardı emzirdşkçe geçer canım anne sütü sarılığı xarar vermiyor ama uzun süre bebiş sarı oluyor