AntiiSosyalKelebek yaprak_34 Eşim kel değil bende Aylin hanım gibi uzun değilim ☺️Ama ilk değilsiniz benzeten😁
lalbg talula tamam o zaman mutlaka su iç her gün ama 2,5 lt falan en az. Küçük şişelerden sipariş et hep yanında dursun. Günlük 10-15 dk leslie yapabilirsin. Hamur işi ve tatlıdan uzak durmalısın. Tatlı krizini hurmayla bastır hem süt yapar☺️ Zaten bebek hareketlenmeye başlamıştır biraz daha hareketlensin bak nasıl zayıflıyosun☺️
AbrhamH talula kız 42 kilo mu olunur 😄😄💕 ben bi saat once pastirmali, nuggetlı, marulla, domatesle, tursuyla efsane bir ev hamburgeri yaptim resmen orgazm oldum yerken hahahah 😄😄 pişmanim ama iyi ki yemişim de diuorum böyle bir ruh hali
Danerys lalbg etliekmek yedim ben bugün. Sen bilemezsin o duyguyu 😅 başlangıçta çok mantıklı geliyor sonradan aklına geliyor
Hb123456 talula kızım ne camışı yaa 😂😂gayet normal ben 105 kiloyum hepsi dogum kilosu veremedim ne yapayım yani 😂😂su aygırı mı oluyorum bende burda şimdi gayet iyisin yemeğin salçalısı kadının etli butlusu😂😂😂😂
AntiiSosyalKelebek yaprak_34 Allah razı olsun inşallah hepimizin rabbim yuvasına huzur bereket versin 🙏❤️
Birdunyabircennetannesi talula Bende yiyemiyorum Allah’ım aç aç geziyorum acikiyorum ama yiyemiyorum buda bir sıkıntı işte 🤦
talula Birdunyabircennetannesi yiyememek mi o nasıl bişey oluyo en son ne zaman bişey yiyemedim hatırlamıyorum