talula Ben niye doymuyorum ya hamilelikte 10 kg aldım doğumdan sonra 15.gün tekrar eski kiloma dönmüştüm az önce tartıldım hayatımın şokunu yaşadım. 70 kilo olmuşum camış gibiyim zaten hiç bi kıyafetimde olmuyor. Midem delik galiba yediklerim ordan gidiyor kafayı yicem asla doymuyorum asla. Doğum kilosu diyorum sorana ama değil yani😆 napcaz böyle
irva talula Şuan ne yesem diye düşünüyorum.Ama tabi bende kalmadı kilolar verene kadar da canım çıktı o ayrı.Boğaz hala aynı boğaz.. 😅😅😅
minniegibi-amadegil talula 5 dk önce yarım ekmek yiyen ben.. eşimi uyandırıp haftasonu kanat yiyelim diyen yine bennn 😬
Elanur Psikolojik aç olabilirsiniz. Gerçek açlık belirtileri başka oluyor. Açlıktan yediğinizi sanmam 😂
yaprak_34 AntiiSosyalKelebek sizi Aylin kontente &Alper kul çiftine benzetiyorum ..Oh be rahatladım 😅
Reyna talula bir boğa burcu olarak bende çok zorlanıyorum. yapcak bişey yok salatalık kemir su iç 😭 dünyaya bir kez geliyoruz anasını satiyim yaaa keşke yiyip yiyip kilo almasak
talula Reyna eskiden öyleydim caka satıyordum oh yiyip yiyip almayanlardanım cnm diyodum 42 kiloydum 42…………
Danerys Reyna en büyük hayalim. Doğumdan önce öyleydim metabolizmama bir haller oldu sanki şimdi yiyip yiyip kilo alıyorum 30 yaş hediyesi mi bunlar acaba
Biricikkizim talula bende aynıyım hayvan gibi yiyorum, aç olmadığım halde zaman geçsin diye yiyorum.o kadar yiyorum ki nefes alamıyorum çatlıycam sanıyorum 😀 1 saat sonra tekrar yemeye başlıyorm.
Mavi666 talula emzirdiğiniz için olabilir. Emzirirken aşırı kalori harcadığımız için vücut o kalorileri sizden istiyor ve açlık bastırıyor. Ben gebelikte üç kilo aldım ama gebelikten sonra hayatımda bu kadar şiddetli acıktığımı hiç bilmem. Gece şekerim düşüyor bacaklarım titriyor gidip bi muz bişey yiyip uyuyorum bazen. En son kilom 78 idi. Aylar önce tartıldım. Şu an tartılmaya cesaretim bile yok. Su için bol ayran midenizi doldurmaya çalışın sıvı şeylerle, yapabiliyorsanız. Ben yapamıyorum tatlı krizlerimi yenemiyorum.
talula AntiiSosyalKelebek çokta dürüstümdür olmadığım bişeyi öyleyim diyemem ajsjsjsjsh dürüst ben <3
ikiogulannesiii talula ben de görüyorum 😆 ertesi gün pişiriyorum rüyama girdiyse vardir bi nedeni diye 😅
Reyna talula bende öyleydim ama evlenene kadar bekarken gece 2 de 3 lahmacun yerdim kahvaltıyı cips kolayla yapardım öküzler gibi herşeyleri her saatte yerdim ama kilom sabit 53dü hep. ne zaman evlendim işte o zaman Allah belamı verdi
2papatya talula hayatımda hiç 42 kiloyu tartıda görmedim. Sadece plakada gördüm konyalıyım diye oda. 😂😂 en zayıf 55 kiloydum şuan 72. Mutsuzum 😭
AbrhamH talula kız 42 kilo mu olunur 😄😄💕 ben bi saat once pastirmali, nuggetlı, marulla, domatesle, tursuyla efsane bir ev hamburgeri yaptim resmen orgazm oldum yerken hahahah 😄😄 pişmanim ama iyi ki yemişim de diuorum böyle bir ruh hali
lalbg talula her acıktığında önce su iç sonra başka şeyler düşün baktın hala açsan o zaman açsındır😂 duygusal açlık da olabilir aralıklı oruç deneyin☺️
talula lalbg aç bırakıyorum kendimi bu kez sütüm olmuyor sanki triplere giriyorum gidip hemen yiyorum
Gizoooo talula canım sen camış görmemişsin tam 100 kiloyum bebeğim 10 aylık oldu bence haline şükret😅