Ekskapsglkfkfkdkslla Bebeğim çok emiyor akşamları sütüm yetmiyor bazen 2 aylık olduk geceleri mama vermek istiyorum mama önerisi olan var mo
Mumoslu30 Ekskapsglkfkfkdkslla Annesi mama yerine istersen sütünü arttiracsk tavsiyeler verebilirim❤️🌹
Kirpigiller Ekskapsglkfkfkdkslla zamanında aynı böyle düşündüm mamaya alistirdim sonra bi deneme yaptım ve mama verdiğim ay ile vermedigim ay arasında 100 Gr mamayla almıştı o kadar çok gereksizmis bebek ne kadar emrse o kadar süt giriyor bazen gece 20 dk da bir uyanıp emmek istiyor şuan yine de yutma seslerini duyuyorum bence de süt arttıran oneriler bakın
Irmakprensesinannesi Ekskapsglkfkfkdkslla sadece geceleri mama verebilirsin en azından bebeğin rahat uyur bir çok anne mamayi öcü bilir genelde benim kızımda mama ve meme gidiyor kimseyi sallama sen ben sma optitra kulamniyrm gayet memnunum doktorumuz önermişti kızımda gaz herhangi bir problem yasamadim şuan 6 ay 28 günlük kızım 2 gün sonra 7 aylik
Ekskapsglkfkfkdkslla Mumoslu30 3 litre su içiyorum günde 4-5 bardak rezene içiyorum sütüm artıyor sağdığım zamanda oluyor arada sadece geceleri için istiyorum aslında
Ekskapsglkfkfkdkslla Mumoslu30 sütüm azaldı sol göğsümde yok iyice bitti ne yapmalıyım emziriyorum hep sağıyorum suyu da bol içiyorum ama sol göğsümde süt azaldı yok gibi bir şey
Mumoslu30 Ekskapsglkfkfkdkslla gece yatmadan canım ceviz tüket kocaman bardak su ic uzerine oyle yat bakalim 🥰❤️
Mumoslu30 Ekskapsglkfkfkdkslla strese girme canım emzirmeye devam et emdikce gelecek hünnap rezene çayı var bu marka bana aşırı etki etti bol su iciyordun zaten sen devam et ne bulsan ye iç sakınma kendini ve moralini asla düşürme lütfen uzuntudende bu ara uzak dur 🤲🏻❤️❤️