Bbusrayzc Kizlar 5 aylık bebeğim var ocean kan damlasi basladik. Damlanin tupunde 0.50 ml yaziyo eczaci bunun yarisini ver dedi yani 0.25 ml. Siz nasil kullaniyorsunuz
Afram96 Bbusrayzc bana doktor 10 damla ver demisti bende sayiyorum oyle 10 damla 1ml demek. Ocean da da 0,5 den 10 damla cikiyor. Belki eczaci 1 ml icin yarisi kadarini ver demistir 0,5 ya. Bi doktorunuza sorun yine de.
pirenakovalayanhamsi Bbusrayzc 1 ml şeklinde veriyoruz biz. Az değil mi sizin verdiğiniz? Bebeğinizin kilosu nedir?
1minik Bbusrayzc kızımın kilosunu sormuştu doktorum 5-6 kilo arasıydı 5 damla ver demişti…4 .ayda başladık 5 damla devam şimdi 6 ayın içindeyiz
Msr-tancredi Bbusrayzc ben 15 damla veriyom doktor kilosuna göre verecez kilo başı 2 damla demişti bayagıdır 15 damla veriyom
pirenakovalayanhamsi Bbusrayzc hemen hemen aynı kilosu. Bence doktorunuza bir sorun biz o kiloda direk 1 ml başlandı.
Bbusrayzc pirenakovalayanhamsi yani 1 ml nasil hesaplıyorsunuz iki keremi tupu dolduruyosunuz 0.5 ya bir tupun tamami