İyi aksamlar
Oglum 6 aylik iki gun once ateşi cikti 38 e gece sabahinda 6 aylik aşisi vardi saglik ocagina gittim aşiyi yapmadi ateşi var gunluk surup ver dedi tamam dedim eve geldim oglum gunduz 6 da bir başladi aglamaya 8 e kadar ama eşimde bende asla susturamiypruz boyle hemde icten agliyor saniye susmuyor ve kaç kez ilk defa baba baba dedi aglarken uzuntuden sevinemedik bile baba demesine sonra dayanamadik devlete acile goturduk taksiyle arabamiz yok
Doktor hemen bakti muayene bile etmeden kan idrar akciger filmi istedi yaptirdik bir saat bekledik sonuclar temiz cikmis ama hala agliyor ve eve geldik susar diye evde 39 ateşi cikti ee hastane bisey yapmadi sirkeli su koydum ama daha çok aglamaya başladi
Daha once ateşli nobet geciren videolar izlemistim aklima onlae geliypr oglum kucagimda bende başladim aglamaya oglumda daha çok agliyor ama eşim sasirdi napcagini sonra cebimizdede hiç para yok mecbur gine ayni doktora gittik yine ayni sekilde tanimadi bizi kan idrar film istedi nasil sinirlendim bu kez de gaz var cocugun icinde dedi. Eee doktor bey dedim bir saat once ben geldim ozaman niye soylemediniz dedim oglumu oyle gorunce nasil sinirlendim doktorda sasirdi bir saat once ben gelmiştim diye hemen dedim bakmadan muayene etmedim kan idrar istiyosunuz bi bak cocuguma devlet hep boylemi yoksa banami denk geldi anlamadim ilaçlar yazdi sonra dedim tekrar gelmeseydim oglum sabaha kadar aglicakti eczana bulduk ilaclari aldik gaz kaka için yazmiş ama oglum o ilaçlari kullaninca kaka yapmadi gazini herzaman cikartan cocuk ve bir hafta bile kaka yapmadigu gunler olmuştu gazdan degildi yani sizce neden o gun oyle kotu gun gecirmisimdir
O anda anliyor insan bebegi hastayken elinden bişsy gelmeyince ki duyguyu ve allahim hic bir anne babayi caresiz birakmasin o gun omrumden seneler geçti gitti allahim hic bir bebegin tirnagina zarar gelmesin🤲🤲🤲🤲